6/17/2009

Paljon kiitoksia


Family Lehtonen: "Paljon kiitoksia"
In other words, thanks a lot for your hospitality towards Piet. The stay at your house really cheered him up after 2 weeks of miserable weather. He enjoyed the 2 days very much!
Näkemiin! - See you soon!

1 comment:

Unknown said...

hallo Piet,

we kijken dagelijks op je side en zijn toch wel een beetje trots dat een kennis van ons deze stap gemaakt heeft, op de fiets naar de Noordkaap.
Je eerste verhalen en foto's zijn aangekomen en op je side gepupliceerd, leuk om op deze manier je van dag tot dag te volgen.Als je terug bent kan je misschien je verhalen in een boek bundelen, samen met je foto's, misschien is er wel een uitgever die er wat mee wil doen. De ervaring die je meeneemt naar huis van het ontmoeten van andere culturen, gewoontes en mensen moet je haast wel een enorme stimulans geven om door te gaan, zelfs op ogenblikken als je er doorheen zit, door welke omstandigheden dan ook. Ook leuk dat wild vreemde mensen je toch, elk op hun eigen manier, een steentje bij willen dragen aan je tocht, d.m.v. koffie, slaapplaats, eieren, gezelschap enz. Morgen (zondag) is het hier vaderdag, neem er een borrel op en fiets gestaag verder, we laten weer wat van ons horen, groetjes en veel sterkte.

nettie, sandra en ruud.